Suplimente antitumorale


Cum apar tumorile si cancerul in organism

Corpul este format din trilioane de celule vii care cresc, se divid si mor intr-un proces strans reglementat si controlat de ADN. In copilarie, celulele normale se divid rapid pentru a permite cresterea, iar la varsta

Citeste mai mult»

adulta, majoritatea celulelor se divid doar pentru a inlocui celulele uzate, aflate pe moarte sau pentru a repara leziunile. Atunci cand celulele corpului cresc necontrolat, se dezvolta tumori maligne, canceroase. Cresterea celulelor canceroase este diferita de cea normala. In loc sa moara, celulele canceroase continua sa creasca si sa formeze celule noi, anormale. In plus, aceste celule pot invada si alte tesuturi, o proprietate pe care celulele normale nu o poseda pot creste rapid si se pot raspandi in alte parti ale corpului intr-un proces numit metastaza.

Rolul alimentatiei si suplimentelor in prevenirea tumorilor

Pentru a reduce riscul de aparitie a mai multor tipuri de cancer este indicat sa urmati o dieta bazata pe fructe si legume bogate in antioxidanti, nuci, fasole, cereale integrale si grasimi sanatoase. Multe legume contin antioxidanti si fitochimicale cu efect anticancer si antitumoral. Totodata, este important sa reduceti factorii de risc: mediul poluant, fumatul, consumul de alcool, obezitatea, lipsa activitatii fizice, mancarea procesata excesiv cu aditivi si coloranti alimentari, infectii cronice cu helicobacter pylori, virusul hepatitei B (VHB), virusul hepatitei C (VHC) si unele tipuri de papilloma virus (HPV). Suplimente alimentare precum seminte de in, acizi grasi Omega 3, usturoiul, ceaiul verde, curcuminul, vitamina D, E si C, restevratrol, ciupercile medicinale Astragalus, Cordyceps, Reishii, Shiitake, Maitake au puternice proprietati anticancerigene si antitumorale.

«ascunde

Supliment antitumoral, comanda acum supliment antitumoral la cele mai bune preturi, cu livrare rapida si comanda online. Supliment antitumoral Cosmopharm - partenerul tau de incredere in supliment antitumoral pentru o viata lunga si sanatoasa.

Comanda supliment antitumoral

Intra acum pe site si comanda supliment antitumoral premium pentru viata ta, premium antitumoral supplements for your health, deluxe brands antitumoral supplement

Semintele de in, acizii grasi Omega 3, usturoiul, ceaiul verde, curcuminul, vitamina D, E si C, resveratrolul, ciupercile medicinale Astragalus, Cordyceps, Reishii, Shiitake, Maitake sunt suplimente nutritive cu rol anticancer si antitumoral.

Intre 30-50% din toate cazurile de cancer pot fi prevenite daca se elimina fumatul, alcoolul, se consuma o dieta sanatoasa, se mentine o greutate optima, se foloseste protectie solara si se efectueaza vizite regulate la medic.  

Totodata, daca se consuma regulat suplimente alimentare cu rol anticancer si antitumoral, se poate preveni dezvoltarea unei afectiuni grave. Includeti in dieta suplimente nutritive precum semintele de in, acizii grasi Omega 3, usturoiul, ceaiul verde, curcuminul, vitamina D, E si C, resveratrolul, ciupercile medicinale Astragalus, Cordyceps si Reishii, Shiitake, Maitake.

Pentru a reduce riscul de aparitie a mai multor tipuri de cancer este indicat sa urmati o dieta bazata pe fructe si legume bogate in antioxidanti, nuci, fasole, cereale integrale si grasimi sanatoase. Multe legume contin antioxidanti si fitochimicale cu efect anticancer si antitumoral.

Load More