Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Livrăm în 24 de ore
Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Expediem în 24 de ore.

Endocrin&Diabet

Ce suplimente alimentare sunt eficiente pentru diabet?
Oamenii de stiinta confirma eficienta diverselor suplimente alimentare naturale pentru scaderea zaharului din sange. Astfel de suplimente alimentare naturale aduc numeroase beneficii persoanelor cu prediabet sau diabet – in special de tip 2.
Administrarea unui supliment natural alaturi de medicamente impotriva diabetului poate permite medicului specialist sa scada doza pastilelor.
Acidul Alfa Lipoic si Cromul sunt suplimente alimentare eficiente pentru diabet, scaderea glicemiei si a nivelului insulinei, iar suplimentul natural Diabestop contine ingrediente cu rol esential in buna functionare a pancreasului, in combaterea diabetului si a complicatiilor acestuia.

Ce suplimente alimentare sunt eficiente pentru sistemul endocrin?
Suplimentele alimentare bogate in vitaminele B5 si B6 ajuta la reglarea glandei pineale si la producerea melatoninei, hormonul care regleaza ritmul circadian.
Pentru a regla sistemul endocrin in mod natural, specialistii recomanda sa dormiti suficient, gestionati stresul, faceti miscare, evitati zaharul dar sa includeti din abundenta acizi grasi omega 3 si fibre.

Afișez 1 - 12 din 20 de rezultate

Filtre
LUMINITA NOPTII 1000mg, 30/60 capsule
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Citește mai mult
Sari la conținut