Suplimente pentru imunitate copii


Cand se formeaza imunitatea?

Sistemul imunitar innascut si sistemul imunitar dobandit, produc anticorpi pentru a proteja organismul de un invadator strain (virusuri si bacterii). Acesti anticorpi sunt dezvoltati de celule numite limfocite B dupa ce organismul a

Citeste mai mult»

fost expus invadatorului. Pe langa imunitatea innascuta (naturala) si imunitatea adaptiva (se dezvolta pe tot parcursul vietii noastre), exista si imunitatea pasiva (imprumutata) obtinuta cu ajutorul unor vaccinuri si suplimente alimentare pentru imunitate.

Ce suplimente sunt necesare pentru intarirea imunitatii copiilor?

Sistemul imunitar este diferit de la persoana la persoana, dar acesta devine mai puternic cu cat acesta a fost expus la mai multi agenti patogeni. De aceea, adolescentii si adultii tind sa se imbolnaveasca mai rar decat copiii. Atunci cand sistemul imunitar este slabit si organismul copiilor nu poate lupta impotriva germenilor deosebit de agresivi, riscul de a se imbolnavi creste considerabil. Suplimentele alimentare naturale cu concentratii ridicate de vitamina C, echinacea, lamaie, propolis, soc sau gheara-matei sunt necesare pentru intarirea imunitatii copiilor.

«ascunde

Atunci cand sistemul imunitar intalneste un agent patogen precum o bacterie, un virus sau un parazit, imunitatea copiilor scade. Totodata, cei mici sunt predispusi la contractarea unui virus la schimbarea anotimpurilor sau atunci cand intra in colectivitati. De aceea, imunitatea lor trebuie sustinuta cu ajutorul unor suplimente alimentare naturale pentru copii, vitamine si minerale recunoscute pentru proprietatile de intarire a imunitatii, antialergice, antioxidante si antiinflamatoare.

Atunci cand sistemul imunitar este slabit si organismul copiilor nu poate lupta impotriva germenilor deosebit de agresivi, riscul de a se imbolnavi creste considerabil. Suplimentele alimentare naturale cu concentratii ridicate de vitamina C, echinacea, lamaie, propolis, soc sau gheara-matei sunt indicate pentru intarirea imunitatii copiilor.

Atunci cand sistemul imunitar este slabit si organismul copiilor nu poate lupta impotriva germenilor deosebit de agresivi, riscul de a se imbolnavi creste considerabil. Suplimentele alimentare naturale cu concentratii ridicate de vitamina C, echinacea, lamaie, propolis, soc sau gheara-matei sunt necesare pentru intarirea imunitatii copiilor.

Load More