Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Livrăm în 24 de ore
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Livrăm în 24 de ore
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.

Imunitate Copii

Cand se formeaza imunitatea?
Sistemul imunitar innascut si sistemul imunitar dobandit, produc anticorpi pentru a proteja organismul de un invadator strain (virusuri si bacterii). Acesti anticorpi sunt dezvoltati de celule numite limfocite B dupa ce organismul a fost expus invadatorului. Pe langa imunitatea innascuta (naturala) si imunitatea adaptiva (se dezvolta pe tot parcursul vietii noastre), exista si imunitatea pasiva (imprumutata) obtinuta cu ajutorul unor vaccinuri si suplimente alimentare pentru imunitate.

Ce suplimente sunt necesare pentru intarirea imunitatii copiilor?
Sistemul imunitar este diferit de la persoana la persoana, dar acesta devine mai puternic cu cat acesta a fost expus la mai multi agenti patogeni. De aceea, adolescentii si adultii tind sa se imbolnaveasca mai rar decat copiii.
Atunci cand sistemul imunitar este slabit si organismul copiilor nu poate lupta impotriva germenilor deosebit de agresivi, riscul de a se imbolnavi creste considerabil. Suplimentele alimentare naturale cu concentratii ridicate de vitamina C, echinacea, lamaie, propolis, soc sau gheara-matei sunt necesare pentru intarirea imunitatii copiilor.

    Nu a fost găsit niciun produs care să se potrivească cu selecția ta.
    gdpr-image
    Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
    Citește mai mult

    Sari la conținut