Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Livrăm în 24 de ore
Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Expediem în 24 de ore.

Uleiuri Esentiale Naturale, Pure - Uz Intern Cosmo Pharm®

Uleiurile esențiale sunt adesea folosite în aromoterapie (inhalatii), dar si pentru uz intern (diluate cu miere sau in capsule vegetale), sau pentru uz extern (topice, diluate). In aceasta sectiune vom explica tot ce trebuie să știti despre uleiurile esențiale pure și efectele lor asupra sănătății.
Ce sunt uleiurile esențiale?

Uleiurile esențiale inseamna extracte super concentrate din plante. Uleiurile esențiale de la Cosmo Pharm sunt obținute prin distilare cu aburi, sau prin metode mecanice, cum ar fi presarea la rece.

Dupa ce aceste substanțe aromatice ale plantei au fost extrase, ele sunt combinate cu un ulei purtător pentru a crea un produs finit. Modul in care sunt obtinute aceste uleiuri esentiale este cel mai important.

Uleiurile obtinute chimic nu sunt considerate a fi uleiuri esentiale adevărate.
Tipuri de Uleiuri Esentiale si Beneficiile Pentru Sanatate
Există mai mult de 90 de tipuri de uleiuri esențiale, fiecare cu mirosul său unic și potențiale beneficii pentru sănătate.
Iată o listă cu cele mai populare 10 uleiuri esențiale si beneficiile lor pentru sănătate:
✔️Ulei esential de Canabis: folosit pentru sustinerea sistemului cardiovascular si imunitar, reducerea stresului si anxietatii, mentine nivelul normal de colesterol si trigliceride.
✔️Ulei esential de Mentă: folosit pentru a stimula energia și a ajuta digestia. Este indicat in: indigestii, infectii, raceli, gripe, iritatii, inflamatii, dureri, arsuri, intepaturi, mancarimi, alergii, stres.
✔️Ulei esential de Lavandă: folosit pentru a ameliora stresul, depresia, anxietatea, durerile articulare, inflamatiile.
✔️Ulei esential de Arbore de Ceai (Tea Tree): folosit in infectii ale cailor respiratorii, pulmonare, ciuperca unghiilor, acnee, pete pigmentare, etc.
✔️Ulei esential de Lămâie: folosit pentru a ajuta digestia, starea de spirit, durerile de cap și multe altele.
✔️Ulei esential de Oregano: folosit pentru combaterea pneumoniei, ajuta la functionarea sistemului respirator, antiinflamator (artrita, stomac, probleme menstruale)
✔️Ulei esential de Menta Dulce (Spearmint): folosit in reducerea gazelor intestinale, anti-diareic, antiseptic digestiv, etc.
✔️Ulei esential de Tamaie Sacra: folosit pentru dureri articulare, imunitate scazuta, depresie, stari de stres și anxietate, etc.
✔️Ulei esential de Grapefruit: utilizat in cure de slabire, stres, anxietate, infectii, inflamatii, etc.
✔️Ulei esential de Eucalipt: folosit in imunitate scazuta, raceli, gripe, afectiuni ale cailor respiratorii, alergii, dureri, reumatism, enterocolite, etc.
Uleiuri Esentiale Pure
Multe companii susțin că uleiurile lor sunt „cele mai pure”, dar calitatea și compoziția uleiurilor esențiale pot varia foarte mult.

Uleiurile de înaltă calitate folosesc numai compușii puri ai plantei, extrași prin distilare cu aburi, sau presare la rece.

Evitați uleiurile care au fost diluate cu parfumuri sintetice sau substanțe chimice.

Țineți cont de următoarele sfaturi pentru a alege numai uleiuri esentiale pure, de înaltă calitate:

✔️Puritate: Alegeti un ulei care conține doar compuși aromatici din plante, fără aditivi sau uleiuri sintetice.

✔️Calitate: Adevăratele uleiuri esențiale sunt cele care au fost cel mai puțin modificate prin procesul de extracție. Alegeți un ulei esențial fără chimicale, care a fost extras prin distilare sau presare mecanică la rece.

✔️Reputație: Achiziționați o marcă de renume, care are reputația de a produce suplimente de înaltă calitate.
Cele Mai Bune Uleiuri Esentiale
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai bune mărci de uleiuri esențiale ? De la cine ar trebui să-ți cumperi uleiurile esențiale și de ce?

Sunt întrebări foarte bune! Cu atât de multe companii care vând uleiuri esențiale astăzi, este greu să știi ce să cauți. Desigur, vrei doar uleiuri de cea mai bună calitate, care pot fi folosite în siguranță la un preț corect, nu?

Popularitatea în creștere a uleiurilor esențiale a dus la un aflux de mărci de uleiuri esențiale. Unele companii fac eforturi pentru a oferi prețuri din ce în ce mai mici, compromițând calitatea uleiului prin adăugarea de compuși sintetici la produsele lor. În timp ce uleiurile esențiale pure au o multitudine de beneficii, uleiurile false pot fi dăunătoare pentru tine.

Iată cele mai bune sfaturi pentru a vă ajuta să alegeți o marcă a celor mai bune uleiuri esențiale!
Cum Să Alegi Cea Mai Buna Marca De Ulei Esențial
Există multe companii de uleiuri esențiale profesionale, de încredere și de renume. Vă recomand să cunoașteți mai întâi o marcă de uleiuri esențiale înainte de cumpara.

Cea mai bună marca de uleiuri esentiale pentru tine va depinde de o sumedenie de factori. Cum ai de gând să folosești uleiurile esențiale? Ce preț vrei să plătești pentru uleiurile tale?

Deci, de unde știi ca achizitionezi uleiuri esențiale de bună calitate? De unde știi că pot fi folosite în siguranță?

Iată câteva lucruri la care trebuie să țineți cont atunci când evaluați o marcă de uleiuri esențiale:

Calitatea
Cel mai important lucru – uleiurile esențiale nu trebuie sa contina chimicale, aditivi sau alte substante sintetice.

Majoritatea companiilor dovedesc acest lucru trimițându-și uleiurile la laboratoare terțe independente, care efectuează un test GC/MS (cromatografie gazoasă/spectrometrie de masă) pentru a începe și, uneori, o multitudine de alte teste chimice.

Cele mai bune mărci fac aceste rezultate ale testelor ușor accesibile consumatorului.

Următorul punct de asigurare a calității constă în locul în care provin uleiurile esențiale.

Multe plante au țări natale în care înfloresc și se dezvoltă cel mai bine, iar fermierii diferiți vor avea standarde diferite de producție.

Cele mai bune mărci de ulei au o relație specială cu furnizorii și distilatorii lor și le vizitează în mod regulat pentru a asigura integritatea și calitatea materiilor prime furnizate.

Reputația Companiei
Este important să știți cine deține o marcă de uleiuri esențiale.

Parerile utilizatorilor sunt, de asemenea, importante în industria uleiurilor esențiale, cu conditia sa faci diferenta intre recenziile reale si cele false.

Este mai indicat sa discuti cu un prieten care a cumparat si folosit un anumit ulei esential, decat sa citesti recenzii false.

Selecție Și Preț
Cele mai bune mărci oferă promoții speciale sau stimulente, cum ar fi puncte bonus sau acces exclusiv la uleiuri noi.

Pretul uleiurilor esentiale trebuie să fie corect! Unele uleiuri sunt in mod natural mai scumpe, deoarece materiile prime sunt mai greu de obținut.

In acelasi timp, este frustrant să cumperi o marcă scumpa de uleiuri esențiale, cand, cu o suma mult mai mica poti cumpara acelasi ulei esential obtinut din culturi certificate organic si cu beneficiile promise.

Afișez 1 - 12 din 32 de rezultate

Filtre
    NUTRAMICIN®
    Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
    Citește mai mult
    Sari la conținut