FidelIO rasplateste comenzile lansate de tine in magazinul online Cosmo Pharm.

Orice produs Cosmo Pharm achizitionat iti aduce puncte de fidelitate care se adauga automat in contul tau din magazinul online. Poti verifica oricand situatia punctelor de fidelitate acumulate accesand contul tau din magazinul online.

Punctele de fidelitate pot fi utilizate pentru a achizitiona alte produse Cosmo Pharm sau pentru a compensa o parte sau toata valoarea urmatoarei comenzii.

 

Utilizare puncte fidelitate

Punctele de fidelitate rasplatesc exclusiv comenzile lansate de clientii inregistrati in magazinul online www.cosmopharm.eu. Fiecare produs Cosmo Pharm valoreaza un numar de puncte afisate in pagina produsului. Pentru fiecare produs comandat online se acorda puncte de fidelitate. Punctele colectate  se utilizeaza doar in magazinul online pentru a compensa o parte sau intreaga valoare a urmatoarei comenzii.

Nu se acorda puncte de fidelitate pentru produsele achizitionate din alte puncte de vanzare precum farmacii, plafare sau alte magazine online.

 

Verificare puncte de fidelitate colectate

Numarul punctelor de fidelitate colectate este afisat in profilul personal din magazinul online Cosmo Pharm. Profilul personal poate fi accesat prin crearea unui cont in magazinul online sau prin autentificare, daca deja exista contul.

 

Detalii FidelIO

Pentru detaliile programului de fidelizare te rugam sa accesezi regulamentul programului afisat aici.