Antidepresive naturale


Tratarea depresiei

Depresia este o tulburare de dispozitie care provoaca un sentiment persistent de tristete si pierdere a interesului fata de activitatile zilnice. Cauzele depresiei includ interactiuni complexe intre factorii sociali, psihologici si biologi

Citeste mai mult»

ci. Evenimente cu un puternic impact emotional precum pierderea unei persoane dragi, divortul si somajul sau modificarile hormonale, mostenirea genetica, alte tulburari mintale sau psihosomatice, dependentele sau unele medicamente, contribuie la aparitia depresiei. Lasata netratata, depresia poate avea efecte devastatoare pentru sanatatea noastra psiho-emotionala. Tratarea depresiei usoare sau moderate se realizeaza prin medicamente sau suplimente naturale, psihoterapie si prin schimbarea unor obiceiuri din rutina zilnica: practicarea unui sport, somnul odihnitor, iesirile in natura, mentinerea unei vieti sociale active, renuntarea la alcool, tutun si droguri. Antidepresivele naturale sunt produse sigure, rapide si eficiente recomandate pentru a restabili echilibrul emotional, a reda buna dispozitie si a imbunatati calitatea vietii pacientilor.

Cum actioneaza antidepresivele?

Antidepresivele naturale actioneaza prin restabilirea nivelului optim al neurotransmitatorilor, reducerea stresului si prin cresterea nivelului ,,hormonilor fericirii”, precum serotonina si noradrenalina. Suplimentele antidepresive pot fi utilizate in tratamentul unor afectiuni precum: tulburare obsesiv-compulsiva (TOC), tulburare de anxietate, tulburare de stres post-traumatic (PTSD). COSMO PHARM® iti ofera o gama larga de produse: vitamine si suplimente antidepresive naturale, la un pret mic, ce pot fi comandate online.

Beneficiile antidepresivelor

Suplimentele naturale antidepresive sunt bogate in nutrienti pentru creier si substante in concentratii optime care reduc stresul si relaxeaza rapid sistemul nervos. Acestea ofera echilibru emotional, un somn odihnitor, reduc dependenta (alcool, tutun, droguri, mancat compulsiv), anxietatea si gandurile negative, imbunatatesc atentia, concentrarea si energizeaza organismul. Se recomanda administrarea pe o perioada de 6-8 saptamani a 1-2 pastile/tablete zilnic inainte de a se resimti beneficiile antidepresivelor naturale. Este important sa nu opriti administrarea odata ce starea dumneavoastra s-a imbunatatit. O cura completa dureaza cel putin 6 luni. Unele persoane cu depresie recurenta pot fi sfatuite sa le ia pe termen indelungat, urmand si sedinte de psihoterapie.

«ascunde

Suplimente antistres, comanda acum suplimente contra stresului la cele mai bune preturi, cu livrare rapida si comanda online. Suplimente antistres Cosmopharm - partenerul tau de incredere in suplimente alimentare pentru o viata fara stres.

Comanda suplimente antistres

Intra acum pe site si comanda suplimente antistres pentru ochii tai, premium anti-stress supplements for you, deluxe brands supplements to combat stress

Unele vitamine si suplimente pe baza de plante au efecte benefice puternice in reducerea stresului si ameliorarea sau tratamentul episoadelor depresive si anxioase. Acizii grasi Omega 3, 5-HTP, Rhodiola, Valeriana, Floarea Pasiunii, Sunatoarea, Magneziul, Vitamina D3 si Ashwagandha sunt cele mai cunoscute si eficiente anxiolitice si antidepresive naturale.

Antidepresivele naturale se obtin fara reteta, intrucat acestea nu impiedica desfasurarea activitatilor cotidiene, nu creeaza dependenta si nu manifesta reactii adverse specifice unor medicamente antidepresive alopate.

Load More