Suplimente pentru sistemul urinar


Din ce este compus sistemul urinar

Sistemul urinar sau tractul urinar, consta din rinichi, vezica si uretra. Rolul sistemului urinar este de a elimina deseurile acumulate in organism, de a regla tensiunea arteriala, de a controla nivelurile de electroliti si d

Citeste mai mult»

e a regla pH-ul sangelui.

Care sunt cele mai frecvente afectiuni ale tractului urinar

Bolile specifice ale tractului urinar includ: infectii urinare, prostatita care afecteaza sistemul urinar la barbati, incontinenta urinara, cistita, vaginita, care afecteaza sistemul urinar la femei. Totodata, afectiunile tractului urinar pot semnala prezenta diabetului de tip 1 si 2, dar si probleme ale rinichilor.

Cum combati eficient infectiile urinare

Putem scapa de infectii urinare cu tratament naturist atunci cand administrarea suplimentelor incepe la primele semne ale declansarii afectiunii. Pentru a trata infectiile urinare trebuie sa bem multe lichide, crestem aportul de vitamina C, luam un probiotic capabil sa reglaze flora vaginala, si suplimente alimentare bogate in merisor. Extractul de merisor este adesea recomandat ca tratament in infectii urinare. Merisorul actioneaza asupra bacteriilor inconjurandu-le cu un strat izolator ce impiedica aderenta lor la celulele tractului urogenital.

«ascunde

Infectiile urinare sunt de obicei cauzate de bacteriile din fecale care intra in tractul urinar prin uretra. Intrucat femeile au uretra mai scurta decat barbatii, probabilitatea ca bacteriile sa patrunda in sistemul urinar al femeilor si sa provoace o infectie este crescuta.

Putem scapa de infectii urinare cu tratament naturist atunci cand administrarea suplimentelor incepe la primele semne ale declansarii afectiunii. Pentru a trata infectiile urinare trebuie sa bem multe lichide, crestem aportul de vitamina C, luam un probiotic capabil sa reglaze flora vaginala, si suplimente alimentare bogate in merisor.

Se estimeaza ca 50% din infectiile urinare pot fi tratate prin consumul unei cantitati suficiente de lichide, prin suplimentarea cu vitamina C, probiotice si extracte standardizate de merisor care pot fi obtinute din suplimente alimentare special concepute pentru astfel de infectii.

Load More