Cine suntem?

-Sanatate din natura®-

Suntem COSMO PHARM®, companie cu o traditie de peste 26 de ani pe piata suplimentelor alimentare din Romania, cu zeci de milioane de flacoane distribuite si milioane de romani satisfacuti. 

Fondata inca din 1994, am fost primii promotori ai ideilor de supliment alimentar si nutritie sanatoasa. Activam ca unic importator si distribuitor al TISHCON CORP. din SUA, una dintre cele mai mari companii producatoare de suplimente nutritive din lume, cu un portofoliu de peste 13.000 de produse comercializate in SUA si pe plan international.

Intre timp, din dorinta de a pune la dispozitia clientilor nostri o gama larga de produse de cea mai inalta calitate, ne-am extins parteneriatul extern, colaborand cu producatori de renume mondial: Lallemand (probiotice), AkerBioMarine (Superba2 Krill Oil), FMC (EPAX® Fish Oil), DSM (resVida® Resveratrol), Kaneka (QH), Sabinsa Corp. si multi altii.

Valori si principii

-Inspiratia vine din natura-

Militam pentru un stil de viata sanatos

Traim intr-o lume miraculoasa, care evolueaza cu fiecare clipa ce trece, spre tehnologii cat mai inalte, eficiente si rapide. Omul modern trebuie sa se adapteze la toate aceste progrese, supunandu-si mintea si trupul la stres si efort sustinut. COSMO PHARM® este alaturi de toti cei care cauta echilibru si sanatate in natura, elaborand mai mult decat simple suplimente alimentare. Fiecare produs este materializarea unui concept de viata sanatoasa, gandit si creat de specialisti cu inalta pregatire profesionala, inspiratie, talent si respect pentru farmacia verde. COSMO PHARM® va ofera: Sanatate din natura!®

Ne inspiram din natura si protejam mediul

La COSMO PHARM® inspiratia vine din natura. Suntem, deci, datori sa o protejam! Din respect pentru mediul inconjurator COSMO PHARM® a implementat sistemul de reciclare a ambalajelor, evidentiat pe etichetele tuturor produselor COSMO PHARM®.

Respectam deopotriva natura si oamenii

Celebram zi de zi respectul pentru clientii nostri, oferindu-le produse naturale, de cea mai inalta calitate, in concentratii optime si la preturi accesibile. In sustinerea standardelor maxime de calitate, inca din anul 1994 colaboram cu partenerul nostru din SUA TISHCON CORP, care detine laboratoare de cercetare specializate in imbunatatirea permanenta a gradului de biodisponibilitate si eficienta a suplimentelor alimentare.

Produsele noastre

-Traditie si calitate-

Cosmo PharmProdusele noastre

Produsele noastre – unice, exclusive, originale si eficiente

Ne mandrim cu produsele noastre! COSMO PHARM® inseamna traditie si calitate, produse elaborate de profesionisti desavarsiti, care contin ingrediente selectate cu exigenta. Va prezentam produse originale, in formule complexe, concentratii maxime de ingrediente naturale si va oferim garantia unui raport calitate/pret imbatabil.

Oferta noastra cuprinde produse unice, rodul a multor ani de cercetari si studii. Am fost primii care am introdus in Romania, in anul 1994, produsul revolutionar Coenzima Q10. Iar astazi suntem singurii care ofera clientilor nostri urmatoarea generatie de Coenzima Q10: Active Q® Ubiquinol® - unica forma activa de Coenzima Q10, extrasa din QH™Kaneka™, pe baza tehnologiei Bio-Solv® (patent exclusiv TISHCON CORP.).

Portofoliul COSMO PHARM® s-a imbogatit constant cu suplimente alimentare ce acopera o gama larga de afectiuni, numarand in prezent peste 100 de produse atent selectionate.
Pentru protejarea produselor noastre impotriva copierii, avem un numar de 47 de marci inregistrate la OSIM, in continua dezvoltare. Produsele noastre protejate poarta ® in dreptul numelui, semnul exclusivitatii.

Calitatea produselorGarantia calitatii

Garantia calitatii produselor

Produsele noastre exceleaza atat in fata exigentelor de calitate impuse de autoritati la nivel national, cat si in raport cu standardele europene, criteriile GMP (Good Manufacturing Practice) si US FDA (United States Food and Drug Administration).

Pentru a mentine acelasi nivel maxim al calitatii, eficientei, puritatii si sigurantei produselor, COSMO PHARM® a implementat, inca din anul 2003, sistemele de management al calitatii (ISO 9001), de management de mediu (ISO 14001) si de management al sigurantei alimentului HACCP (ISO 22000). Cele trei sigle ISO le puteti gasi pe toate etichetele produselor noastre.

AvantajeAvantaje

Prin ce se evidentiaza produsele COSMO PHARM®

  • Cel mai bun raport calitate/pret, de neegalat.
  • Garantia unor produse unice si exclusive, protejate prin marci inregistrate.
  • Garantia calitatii, eficientei, puritatii si sigurantei, prin cele trei sisteme ISO implementate.
  • Materia prima este de cea mai inalta calitate si puritate, de la cei mai mari producatori mondiali de materie prima pentru suplimente alimentare.
  • Biodisponibilitatea maxima asigura eficienta produselor.
  • Calitatea este testata si garantata dupa standardele SUA.
  • Formulele sunt complexe, ideale pentru acoperirea necesarului zilnic.
  • 100% naturale, fara coloranti si conservanti artificiali.
  • Realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, cu cele mai inalte standarde calitative, pentru eficienta si siguranta maxima.
  • Prietenoase cu mediul incojurator.
  • Cu produsele noastre, sanatatea este la ea acasa.