Cine suntem?

Prima companie de suplimente alimentare din Romania - de peste 27 de ani sustinem sanatatea romanilor

In anul 1994, la Bucuresti, o familie convinsa de beneficiile uimitoare ale medicinei complementare si din dorinta de a promova un stil de viata sanatos si de a sustine sanatatea romanilor, punea bazele COSMO PHARM®, prima companie nutraceutica din Romania, gandita, creata si dedicata exclusiv suplimentelor nutritionale, care a introdus conceptul de supliment alimentar pe plan national, deschizand astfel drumul tuturor corporatiilor care, peste ani, i-au urmat pasii. 

Cu o experienta vasta atat in domeniul medical alopat, cat si in cel complementar al medicinii preventive, Dr. Aurelia Talpos, co-fondatoarea COSMO PHARM®, a introdus in Romania prima formula cu Coenzima Q10, primul complex de antioxidanti, primul nootrop (Neurotonic®), primul laxativ integral vegetal, vegetarian si vegan (Herbolax®).

Acolo unde incepe inovatia si cercetarea

A urmat un drum anevoios, orientat spre dezvoltare continua, expansiune, perfectionare si revolutionarea produselor. In 27 de ani am investit incontinuu in progres tehnologic, analizand cele mai noi descoperiri in piata de profil, si am lansat retete unice si exclusive pentru piata nationala, de la complexe de vitamine si minerale, pana la nootropice din extracte standardizate, acizi grasi superconcentrati si antioxidanti exceptionali, pentru a imbunatatii sanatatea si calitatea vietii romanilor. Cu o distributie deja aflata la nivel national, odata cu modernizarea celor 3 linii de productie complet automate si computerizate, dotate cu cele mai performante echipamente de productie din Romania, COSMO PHARM® a atins apogeul tehnologic, procesul de productie evoluand la nivel industrial.

Datorita experientei dobandite in tot acest timp si din dorinta de a pune la dispozitia clientilor nostri o gama larga de produse calitative si eficiente, COSMO PHARM® s-a specializat in productia, importul si comercializarea celor mai avansate terapii naturale. Astfel ne-am extins parteneriatul extern, colaborand cu cei mai mari producatori si cele mai renumite laboratoare de cercetare de renume mondial: TISHCON CORP. (Q-Gel®, Active Q®), Kaneka™ (QH™), DSM (resVida® Resveratrol), Ixoreal (KSM-66® Ashwagandha), AkerBioMarine™ (Superba2™ Krill Oil), FMC (EPAX® Fish Oil), Sabinsa Corp. si multi altii.

COSMO PHARM® a ramas intotdeauna fidela viziunii sale initiale de a satisface necesitatile consumatorilor de suplimente naturale, oferind una dintre cele mai extinse game de produse naturale de inalta calitate pentru toate varstele (copii, tineri, adulti, varstinici), cu adresabilitate variata, dar la preturi accesibile pentru pacienti.

COSMO PHARM®, UN BRAND SUSTENABIL

Iar pentru ca la COSMO PHARM® inspiratia vine din natura, suntem datori sa o protejam! Din respect pentru mediul inconjurator, folosim energie regenerabila, oferita de pompe de caldura geotermale, o alternativa ecologica a combustibililor traditionali precum gaze, lemne sau motorina. Astfel, produsele sunt depozitate intr-un mediu cu temperatura si umiditate controlate, pentru a pastra caracteristicile benefice ale produselor pentru o perioada lunga de timp.
Pentru a deveni o unitate de productie auto-sustenabila, COSMO PHARM® a demarat un proiect pentru instalarea unui sistem alternativ de producere a energiei electrice prin intermediul unui parc de panouri fotovoltaice, care va produce 124MW anual, menit sa elimine consumul electric traditional in procesul de productie.

MISIUNE SI VIZIUNE

Suntem pasionati de starea ta de bine. Misiunea COSMO PHARM® este de a fi alaturi de toti cei care cauta echilibru si sanatate in natura, elaborand mai mult decat simple suplimente alimentare. Fiecare produs reprezinta materializarea unui concept de viata sanatoasa, gandit si creat de specialisti cu inalta pregatire profesionala, inspiratie, talent si respect pentru tine si starea ta de bine. Suplimentele alimentare COSMO PHARM® sunt concepute din extracte naturale standardizate si ingrediente testate clinic. Produsele sunt concepute atat pentru preventie, cat si ca tratament, fie individual, fie complementar medicinei alopate.

Viziunea COSMO PHARM® este aceea de a schimba perceptia asupra importantei preventiei in mentinerea sanatatii si a administrarii rapide a unui remediu, la primele simptome care pot indica o afectiune. Astfel, ne angajam sa imbunatatim calitatea si durata vietii prin produse naturale care sa imbunatateasca starea de sanatate a romanilor.

Valori si principii

Inspiratia vine din natura

Integritate și respect

Suntem convinsi ca nimic nu este mai important decat sa oferim produse naturale de cea mai inalta calitate, in concentratii optime, la preturi accesibile, de aceea am incheiat parteneriate cu laboratoare de cercetare internationale specializate in imbunatatirea permanenta a gradului de biodisponibilitate, a concentratiei extractelor si, prin urmare, a eficientei suplimentelor alimentare COSMO PHARM®

Orientare spre comunitate

Actionam cu responsabilitate implicandu-ne in comunitatile noastre prin promovarea sanatatii si a preventiei in campanii de CSR precum „Construim Imunitate”, „2COOL4SCHOOL”, „Cumpara local alaturi de COSMO PHARM®”,„5`pentru Sanatate”. Inca din 2003 am implementat sistemul de management de mediu ISO 14001, iar preocuparea continua in protejarea mediului ne-a determinat sa concepem noi ambalaje prietenoase cu mediul inconjurator, dar care sa raspunda nevoilor functionale ale pacientilor.

Construim parteneriate stabile

Prioritizam fiecare relatie si actionam continuu in a construi o cultura organizationala puternica, orientata spre colegialitate. Consideram partenerii nostri comerciali ca aliati in lupta pentru o viata sanatoasa, de aceea venim in intampinarea lor cu remedii naturale de calitate. Ii tratam cu respect, corectitudine si integritate. Onesti in comunicare – Impartasim informatii, cunostinte si sfaturi constructive, iar atunci cand trebuie sa gestionam situatii mai complicate, o facem cu intelegere, transparenta si curaj.

Produsele noastre

Traditie si calitate

Cosmo PharmProdusele noastre

PRODUSE UNICE, EXCLUSIVE, ORIGINALE SI EFICIENTE

COSMO PHARM® inseamna traditie si produse care contin ingrediente de calitate superioara, selectate cu exigenta de profesionisti cu o experienta de peste 27 de ani in medicina complementara. Toate suplimentele alimentare COSMO PHARM® sunt notificate in conformitate cu Regulamentul C.E 1925/2006, revizuit 2021/468 la 18 martie 2021 si legea 56/2021 publicata in MONITORUL OFICIAL nr. 332 din 1 aprilie 2021, la Ministerul Sanatatii, I.B.A-S.N.P.M.A.P.S si Centrul Regional de Sanatate Publica - Iasi.
Produsele noastre exceleaza atat in fata exigentelor de calitate impuse de autoritati la nivel national, cat si in raport cu standardele europene, criteriile GMP (Good Manufacturing Practice) si US FDA (United States Food and Drug Administration). Concepem produse in formule complexe din extracte standardizate, care garanteaza aceleasi concentratii maxime de ingrediente naturale in fiecare produs, indiferent de lot. Oferta noastra cuprinde produse unice si exclusive pe piata din Romania, rodul a multor ani de cercetari si studii. Am fost primii care am introdus in Romania, in anul 1994, Complex Antioxidanti si produsul revolutionar Coenzima Q10, iar astazi suntem singurii care ofera clientilor nostri urmatoarea generatie de Coenzima Q10: Active Q® Ubiquinol® - unica forma activa de Coenzima Q10, patent Kaneka™, pe baza tehnologiei Bio-Q-Sorb® (patent exclusiv TISHCON CORP.). Oferta noastra cuprinde produse unice si exclusive pe piata din Romania, rodul a multor ani de cercetari si studii. Am fost primii care am introdus in Romania, in anul 1994, Complex Antioxidanti si produsul revolutionar Coenzima Q10, iar astazi suntem singurii care ofera clientilor nostri urmatoarea generatie de Coenzima Q10: Active Q® Ubiquinol® - unica forma activa de Coenzima Q10, patent Kaneka™, pe baza tehnologiei Bio-Q-Sorb® (patent exclusiv TISHCON CORP.).

Calitatea produselorGarantia calitatii

Garantia calitatii produselor

Pentru a mentine acelasi nivel maxim al calitatii, eficientei, puritatii si sigurantei produselor, COSMO PHARM® a implementat, inca din anul 2003, sistemele de management al calitatii (ISO 9001), de management de mediu (ISO 14001) si de management al sigurantei alimentului HACCP (ISO 22000). Cele trei standarde ISO le puteti gasi pe toate etichetele produselor noastre. Portofoliul COSMO PHARM® s-a imbogatit constant cu suplimente alimentare eficiente pentru o gama larga de afectiuni, numarand in prezent peste 100 de produse atent selectionate de catre expertii nostri. Pentru protejarea produselor noastre impotriva replicarii, avem peste 50 de marci proprii inregistrate la OSIM. Produsele noastre protejate poarta ® in dreptul numelui, semnul exclusivitatii.

AvantajeAvantaje

CUM TE PUTEM AJUTA

  • Remedii naturale cu formule optime, cu adresabilitate variata, pentru toate varstele.
  • Ingrediente de cea mai inalta puritate, de la cei mai mari producatori mondiali de materie prima pentru suplimente alimentare.
  • Produse realizate pe baza unor tehnologii avansate, brevetate, dezvoltate in laboratoare de cercetare la cele mai inalte standarde calitative.
  • Biodisponibilitatea maxima si ingredientele din extracte standardizate asigura calitatea si eficienta produselor, indiferent de lot.
  • Formule cu ingrediente in concentratii ridicate care garanteaza absorbtia imediata in organism, ideale pentru acoperirea necesarului zilnic.
  • Suplimente alimentare special concepute pentru cei orientati catre un stil de viata vegetarian sau vegan, 100% organic, fara alergeni, conservanti, coloranti, arome artificiale, zahar, sodiu, grau/gluten, oua si lactate.
  • Garantia calitatii, eficientei, puritatii si sigurantei, prin notificari realizate de catre Ministerul Sanatatii, IBA-SNPMAPS, CRSP- Iasi si cele trei sisteme ISO implementate.
  • Sistem de productie prietenos cu mediul incojurator.
  • Facem tot posibilul sa iti oferim cel mai bun raport calitate/pret.