COSMO PHARM® livreaza de acum in Uniunea Europeana si UK.
Coletele sunt livrate prin intermediul companiei de curierat UPS.
Transportul efectiv dureaza minim 5 zile din momentul expedierii comenzii, termen ce difera in functie de orasul si tara de livrare.
Termenul de livrare este valabil pentru produsele aflate in stoc. In cazul produselor care nu sunt pe stoc, se va preciza si stabili termenul de livrare in momentul confirmarii comenzii.

Comenzile se vor confirma telefonic sau prin intermediul adresei de e-mail. Preturile includ TVA 9% pentru suplimentele alimentare si 19% pentru celelalte produse (creme, masti etc).

Dupa confirmarea comenzii + suma de plata + taxa de livrare aferenta*, plata facturii aferente comenzii se face prin intermediul unui link de plata ce va fi trimis pe adresa de e-mail furnizata corect in comanda. Plata online prin link de plata se face prin intermediul serviciului bLINK PAY oferit de https://www.euplatesc.ro/

Dupa achitarea facturii si confirmarea platii, comanda se va expedia la adresa mentionata, conform detaliilor confirmate.

Program confirmare si expediere comenzi: Luni-Vineri intre orele 8-16.

Taxa de livrare* pentru comenzile care contin produse vandute si livrate in UE si UK este calculata in functie de Zona de Livrare si poate fi consultata in tabelul de mai jos.

*Taxei de livrare din tabelul de mai jos i se poate adauga un cost suplimentar pentru Livrare in Zone Indepartate (insule, teritorii indepartate) ce va fi comunicat telefonic in momentul confirmarii comenzii.

Conform legislatiei, pentru comenzile plasate catre Marea Britanie NU se aplica TVA-ul comenzilor efectuate, urmand ca taxele aferente sa fie suportate de catre client in momentul receptiei comenzii, conform legislatiei din Marea Britanie.

Pentru comenzile livrate si refuzate in Marea Britanie ne rezervam dreptul de a nu restitui valoarea dus-intors a transportului.