Aminoacizi, Aminoacizi esentiali


Ce sunt aminoacizii?

Aminoacizii reprezinta compusi ale caror molecule contin o grupare amina (-NH2) si o grupa carboxil (-COOH). O proteina este alcatuita din unul sau mai multe lanturi liniare de aminoacizi. Aminoacizii se impart in doua categorii: aminoac

Citeste mai mult»

izi esentiali (organismul nu ii poate produce) si aminoacizi neesentiali (produsi de catre organism). Pentru a satisface necesarul de aminoacizi, trebuie sa consumam o cantitate suficienta de proteine in fiecare zi si sa avem o alimentatie cat mai diversificata. Atunci cand regimul de viata nu ne permite sa ingeram suficiente proteine, mai ales dintre cele de origine animala, administrarea unor suplimente alimentare pe baza de aminoacizi devine esentiala.

De ce sunt necesare suplimentele cu aminoacizi?

Suplimentele cu aminoacizi sunt necesare pentru procesele vitale, precum construirea proteinelor, sinteza hormonilor si a neurotransmitatorilor. Totodata, suplimentele cu aminoacizi ajuta la energizarea organismului si constructia musculara. Aminoacizii nu sunt pastille sau medicamente care forteaza organismul sa slabeasca intr-un mod nesanatos. Acestea sunt substante care grabesc arderea grasimilor si constructia musculara atunci cand sunt sustinute de miscare si o dieta sanatoasa.

«ascunde

Comanda aminoacizi, comanda acum suplimente si aminoacizi la cele mai bune preturi, cu livrare rapida si comanda online. Comanda aminoacizi Cosmopharm - partenerul tau de incredere in suplimente alimentare si aminoacizi pentru un organism sanatos.

Comanda aminoacizi si suplimente

Intra acum pe site si comanda aminoacizi premium pentru sanatatea ta, premium aminoacids for your health, deluxe brands aminoacids

Aminoacizii, in functie de proprietatile lor, pot contribui la functionarea normala a organismului, oferirea de energie, la constructia musculara sau ne pot ajuta sa scapam de cateva kilograme in plus. Totodata, combinarea a mai multor aminoacizi cu proprietati complementare, ne pot ajuta sa obtinem mai rapid rezultatul dorit. 

Aminoacizii esentiali nu pot fi produsi de organism. Ca urmare, trebuie sa provina din dieta. Cei 9 aminoacizi esentiali sunt: ​​histidina, izoleucina, leucina, lizina, metionina, fenilalanina, treonina, triptofanul si valina.

Load More