Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Livrăm în 24 de ore
Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Expediem în 24 de ore.

Aminoacizi

Ce sunt aminoacizii?
Aminoacizii reprezinta compusi ale caror molecule contin o grupare amina (-NH2) si o grupa carboxil (-COOH). O proteina este alcatuita din unul sau mai multe lanturi liniare de aminoacizi.
Aminoacizii se impart in doua categorii: aminoacizi esentiali (organismul nu ii poate produce) si aminoacizi neesentiali (produsi de catre organism). Pentru a satisface necesarul de aminoacizi, trebuie sa consumam o cantitate suficienta de proteine in fiecare zi si sa avem o alimentatie cat mai diversificata. Atunci cand regimul de viata nu ne permite sa ingeram suficiente proteine, mai ales dintre cele de origine animala, administrarea unor suplimente alimentare pe baza de aminoacizi devine esentiala.
De ce sunt necesare suplimentele cu aminoacizi?
Suplimentele cu aminoacizi sunt necesare pentru procesele vitale, precum construirea proteinelor, sinteza hormonilor si a neurotransmitatorilor. Totodata, suplimentele cu aminoacizi ajuta la energizarea organismului si constructia musculara. Aminoacizii nu sunt pastille sau medicamente care forteaza organismul sa slabeasca intr-un mod nesanatos. Acestea sunt substante care grabesc arderea grasimilor si constructia musculara atunci cand sunt sustinute de miscare si o dieta sanatoasa.

Afișez toate cele 3 rezultate

Filtre
L-ARGININA 1000 mg, 30/60 tablete
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Citește mai mult
Sari la conținut