Vitamine pentru sistemul nervos


Ce este sistemul nervos

Sistemul nervos coordoneaza comportamentul si transmite semnale intre diferite zone ale corpului. Acesta este format din sistemul nervos central (SNC) care cuprinde creierul si maduva spinarii, si sistemul nervos periferic (SNP), care

Citeste mai mult»

conecteaza SNC la orice alta parte a corpului prin nervi. Toti acesti nervi transmit semnale intre creier, maduva spinarii si restul corpului. Sistemul nervos joaca un rol in aproape fiecare aspect al vietii noastre: de la activitati automate precum respiratia, pana la procese complexe precum gandirea, citirea, memorarea si emotiile. Sistemul nervos controleaza cresterea si dezvoltarea creierului

Tratarea si intarirea sistemului nervos

Imbatranirea, leziunile (traumele) la nivelul capului si maduvei spinarii, probleme congenitale, de sanatate mintala (stresul, tulburari de anxietate, depresie sau psihoza), expunerea la toxine (monoxid de carbon, arsenic sau plumb) pot slabi sistemul nervos. O serie de medicamente anti-alcoolice, anticonvulsive, pastile pentru inima si tensiune arteriala dar si impotriva cancerului pot afecta sistemul nervos.  Intarirea sistemului nervos necesita miscare regulata, evitarea fumatului, odihna suficienta, o dieta echilibrata bogata in substante cu proprietati antiinflamatorii si hranirea creierului cu nutrientii necesari.  Pentru refacerea nervilor si mentinerea unui sistem nervos sanatos sunt recomandate remedii naturale cu efecte calmante, suplimente naturale cu rol neuroprotector, neuroregenerator si nootropic: Ashwagandha, Rhodiola, Bacopa Monnieri, Ginkgo Biloba, Gotu Kola, citicolina, Fosfatidilcolina, Fosfatidilserina, Acid alfa lipoic, L-glutamina, L-carnitina si acizi grasi Omega 3.  Vitamine precum vitamina B1 (tiamina), B6 ​​(piridoxina) si B12 (cobalamina), D3 si C, dar si minerale precum Magneziu sunt remedii extrem de eficiente aflate la indemana oricui.  Profita de promotii si cumpara suplimente si vitamine online la un pret mic.

«ascunde

Suplimente alimentare sistem nervos, comanda acum suplimente sistem nervos, cu livrare rapida si comanda online. Suplimente sistem nervos Cosmopharm - partenerul tau de incredere in suplimente alimentare.

Comanda suplimente sistem nervos

Intra acum pe site si comanda suplimente alimentare pentru sistemul tau nervos, suplimente memorie, suplimente pentru creier si suplimente nervi

Pe termen lung, eliberarea hormonilor de stres deregleaza sistemul nervos din cauza stresului oxidativ. Stresul oxidativ joacă un rol important in imbatranirea creierului,aparitia bolilor neurodegenerative și alte afectiuni adverse conexe. Semnele dereglarii sistemului nervos cuprind: dureri de cap, ameteli, depresie sau anxietate, iritabilitate, neliniste, lipsa de motivatie, probleme de somn, griji constante, probleme cu memoria sau concentrarea, luarea unor decizii gresite.

Stresul cronic si anxietatea pot deteriora creierul si cresc riscul de tulburari psihiatrice majore. Putem controla stresul cu ajutorul unor vitamine si suplimente naturale calmante, cu rol neuroprotector, neuroregenerator si nootropic.

Imbatranirea, leziunile (traumele) la nivelul capului si maduvei spinarii, probleme congenitale, de sanatate mintala (stresul, tulburari de anxietate, depresie sau psihoza), expunerea la toxine (monoxid de carbon, arsenic sau plumb) pot slabi sistemul nervos. O serie de medicamente anti-alcoolice, anticonvulsive, pastile pentru inima si tensiune arteriala dar si impotriva cancerului pot afecta sistemul nervos.
Intarirea sistemului nervos necesita miscare regulata, evitarea fumatului, odihna suficienta, o dieta echilibrata bogata in substante cu proprietati antiinflamatorii si hranirea creierului cu nutrientii necesari.

Load More