Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Livrăm în 24 de ore
Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Expediem în 24 de ore.

Afectiuni Respiratorii

Din ce este format sistemul respirator?

Sistemul respirator este impartit in caile respiratorii superioare si inferioare. Sistemul respirator superior este format din cavitatea nazala, cavitatea bucala, faringele si structurile asociate acestora. Sistemul respirator inferior este format din trahee, bronhii, bronsiole si alveole.

Care este rolul sistemului imunitar in organism?

Sistemul imunitar are un rol vital in a ne protejează organismul de virusuri, bacterii si germeni care ne pot pune sanatatea in pericol.

Ce suplimente sunt recomandate pentru un sistem respirator sanatos?

Suplimentul alimentar Nattokinaza Serrapeptaza este recomandat in afectiuni pulmonare, sinuzita, boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, tromboflebita, migrene, artrita reumatoida, traume post-operatorii, sistem imunitar slabit. Suplimentele alimentare naturale Astragalus, Cordycep, Quercetin si vitamina D sau aminoacizi precum L-glutamina contribuie atat la protejarea plamanilor in fata infectiilor respiratorii, cat si la recuperarea capacitatii pulmonare post afectiuni.
Deficitul de vitamina D creste susceptibilitatea la infectiile cu TBC si la o prevalenta mai mare a astmului. Persoanele cu deficit de vitamina D raporteaza, de asemenea, infectii mai frecvente ale tractului respirator, ducand la un raspuns inflamator ridicat.

Cum poti preveni problemele sistemului respirator

Pentru a preveni problemele sistemului respirator trebuie sa ne intarim imunitatea, sa ne protejam de contractarea unor virusuri si infectii, sa marim capacitatea pulmonara prin activitati fizice, sa evitam fumatul, noxele si alti elementi poluanti, cat si sa consumam suficenta vitamina D.

Afișez 1 - 12 din 13 rezultate

Filtre
NATTOKINAZA SERRAPEPTAZA – antitrombotic natural si drenor sinusal
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Citește mai mult
Sari la conținut