Suplimente pentru sistemul respirator


Din ce este format sistemul respirator?

Sistemul respirator este impartit in caile respiratorii superioare si inferioare. Sistemul respirator superior este format din cavitatea nazala, cavitatea bucala, faringele si structurile asociate acestora. Sistemul resp

Citeste mai mult»

irator inferior este format din trahee, bronhii, bronsiole si alveole.

Ce suplimente sunt recomandate pentru un sistem respirator sanatos?

Suplimentul alimentar Nattokinaza Serrapeptaza este recomandat in afectiuni pulmonare, sinuzita, boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, tromboflebita, migrene, artrita reumatoida, traume post-operatorii, sistem imunitar slabit. Suplimentele alimentare naturale Astragalus, Cordycep, Quercetin si vitamina D sau aminoacizi precum L-glutamina contribuie atat la protejarea plamanilor in fata infectiilor respiratorii, cat si la recuperarea capacitatii pulmonare post afectiuni. Deficitul de vitamina D creste susceptibilitatea la infectiile cu TBC si la o prevalenta mai mare a astmului. Persoanele cu deficit de vitamina D raporteaza, de asemenea, infectii mai frecvente ale tractului respirator, ducand la un raspuns inflamator ridicat.

«ascunde

Plamanii si sistemul respirator ne permit sa respiram. Acestea aduc oxigen in corpul nostru si trimit dioxid de carbon, prin expiratie, in aer.

Suplimentul alimentar Nattokinaza Serrapeptaza este recomandat in afectiuni pulmonare, sinuzita, boli cardiovasculare, hipertensiune arteriala, tromboflebita, migrene, artrita reumatoida, traume post-operatorii, sistem imunitar slabit. Suplimentele alimentare naturale Astragalus, Cordycep, Quercetin si vitamina D sau aminoacizi precum L-glutamina contribuie atat la protejarea plamanilor in fata infectiilor respiratorii, cat si la recuperarea capacitatii pulmonare post afectiuni.

Pentru a preveni problemele sistemului respirator trebuie sa ne intarim imunitatea, sa ne protejam de contractarea unor virusuri si infectii, sa marim capacitatea pulmonara prin activitati fizice, sa evitam fumatul, noxele si alti elementi poluanti, cat si sa consumam suficenta vitamina D.

Load More