Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Comenzile plasate în perioada 01 - 05 iunie 2023 vor fi procesate începând cu data de 6 iunie 2023.
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Livrăm în 24 de ore
Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Comenzile plasate în perioada 01 - 05 iunie 2023 vor fi procesate începând cu data de 6 iunie 2023.
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Expediem în 24 de ore.

Vitamine si Minerale

 

Ce rol au vitaminele si mineralele in organism?

Vitaminele si mineralele sunt substante esentiale organismului nostru, pentru ca acesta sa se dezvolte si sa functioneze corect. Printre vitaminele cunoscute se numara A, C, D, E si K si vitaminele din complexul B: tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), acid pantotenic (B5), piridoxal (B6), cobalamina (B12), biotina si acid folic / folic.
Calciul, fosforul, magneziul, sodiul, potasiul, clorul si sulful sunt mineralele indispensabile corpului. De asemenea, acesta are nevoie si de o cantitate suficienta de fier, mangan, cupru, iod, zinc, cobalt, fluor si seleniu.
Nu intotdeauna obtinem o cantitate suficenta de vitamine si minerale din dieta, mai ales daca aceasta nu este suficient de variata. O alimentatie prea bogata in carne nu ne aduce suficienta vitamina C in organism, in timp ce o dieta vegana ne lipseste de fier si B12. De aceea este recomandat sa consumam un complex de multivitamine si minerale.

De ce trebuie sa introduci vitaminele si mineralele in alimentatia ta

Avem nevoie de multivitamine si minerale naturale pentru ca ele ne ajuta la consolidarea oaselor, vindecarea ranilor si la intarirea sistemului imunitar. De asemenea, acestea transforma alimentele in energie si repara daunele celulare.

Afișez 1 - 12 din 14 rezultate

Filtre

Cand se administreaza vitaminele si mineralele

Vitaminele si mineralele sunt cel mai bine absorbite de catre organism atunci cand sunt administrate impreuna cu apa sau mancare. Vitaminele solubile in apa precum C, complexul de vitamine B si acidul folic se pot administra dimineata intrucat stimuleaza metabolismul si creierul. Mineralele calciu, magneziu si zinc sunt mai usor absorbite atunci cand sunt luate impreuna cu alimente.

Ce vitamine si minerale sunt esentiale in dieta ta?

Potrivit nutritionistilor, aceste 7 vitamine si minerale nu trebuie sa iti lipseasca din dieta zilnica sau din suplimentele naturale administrare: Vitamina D, Magneziu, Calciu, Zinc, Fier, Folat, Vitamina B-12.

De ce trebuie sa introduci vitaminele si mineralele in alimentatia ta?

Avem nevoie de vitamine si minerale naturale pentru ca ele ne ajuta la consolidarea oaselor, vindecarea ranilor si la intarirea sistemului imunitar. De asemenea, acestea transforma alimentele in energie si repara daunele celulare.

MAGNEZIU MARIN NATURAL Simag®55
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Citește mai mult