Vitamine si Minerale


Ce rol au vitaminele si mineralele in organism?

Vitaminele si mineralele sunt substante esentiale organismului nostru, pentru ca acesta sa se dezvolte si sa functioneze corect. Printre vitaminele cunoscute se numara A, C, D, E si K si vitaminele din complexul

Citeste mai mult»

B: tiamina (B1), riboflavina (B2), niacina (B3), acid pantotenic (B5), piridoxal (B6), cobalamina (B12), biotina si acid folic / folic. Calciul, fosforul, magneziul, sodiul, potasiul, clorul si sulful sunt mineralele indispensabile corpului. De asemenea, acesta are nevoie si de o cantitate suficienta de fier, mangan, cupru, iod, zinc, cobalt, fluor si seleniu. Nu intotdeauna obtinem o cantitate suficenta de vitamine si minerale din dieta, mai ales daca aceasta nu este suficient de variata. O alimentatie prea bogata in carne nu ne aduce suficienta vitamina C in organism, in timp ce o dieta vegana ne lipseste de fier si B12. De aceea este recomandat sa consumam un complex de vitamine si minerale.

De ce trebuie sa introduci vitaminele si mineralele in alimentatia ta

Avem nevoie de vitamine si minerale naturale pentru ca ele ne ajuta la consolidarea oaselor, vindecarea ranilor si la intarirea sistemului imunitar. De asemenea, acestea transforma alimentele in energie si repara daunele celulare.

«ascunde

Suplimente minerale, comanda vitamine si suplimente minerale la cele mai bune preturi, cu livrare rapida si comanda online. Suplimente minerale si vitamine Cosmopharm - partenerul tau de incredere in suplimente alimentare.

Comanda suplimente minerale

Intra acum pe site si comanda suplimente minerale si vitamine premium pentru organismul tau, premium supplements and minerals, deluxe brands supplements vitamins and minerals

Vitaminele si mineralele sunt cel mai bine absorbite de catre organism atunci cand sunt administrate impreuna cu apa sau mancare. Vitaminele solubile in apa precum C, complexul de vitamine B si acidul folic se pot administra dimineata intrucat stimuleaza metabolismul si creierul. Mineralele calciu, magneziu si zinc sunt mai usor absorbite atunci cand sunt luate impreuna cu alimente.

Potrivit nutritionistilor, aceste 7 vitamine si minerale nu trebuie sa iti lipseasca din dieta zilnica sau din suplimentele naturale administrare: Vitamina D, Magneziu, Calciu, Zinc, Fier, Folat, Vitamina B-12.

Avem nevoie de vitamine si minerale naturale pentru ca ele ne ajuta la consolidarea oaselor, vindecarea ranilor si la intarirea sistemului imunitar. De asemenea, acestea transforma alimentele in energie si repara daunele celulare.

Load More