Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Livrăm în 24 de ore
Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Expediem în 24 de ore.

Osteo - articular

Cum iti mentii articulatiile sanatoase

Articulatiile reprezinta legătura dintre oasele corpului (sistem osos), responsabile cu realizarea miscarilor. Atunci cand articulatiile sunt afectate din cauza varstei, a bolilor sau a unui traumatism, apare durerea si rigiditatea.

Exercitiul fizic, musculatura puternica si mentinerea unei greutati normale ajuta la consolidarea articulațiilor.

Vitamine si suplimente recomandate pentru oase si articulatii sanatoase

Printre cele mai cunoscute suplimente pentru articulatii dureroase se afla: curcuminul, glucozamina, MSM si omega-3. Vitamina D, calciul, magneziul si zincul sunt vitamine si minerale esentiale pentru articulatii.

Afișez 1 - 12 din 25 de rezultate

Filtre
Cand, cum si pe ce perioada se administreaza suplimentele pentru oase si articulatii?

Pentru libertate de miscare fara durere si mobilitate maxima este recomandata administrarea unui complex pentru articulatii, bogat in minerale si suplimente naturale.

Ce suplimente pentru oase si articulatii sunt eficiente?

Pentru a elimina disconfortul cauzat de articulatii dureroase trebuie redusa inflamatia cu ajutorul unor suplimente alimentare naturale: curcumin, glucozamina, MSM si omega-3. Totodata, cei care au un nivel scazut de vitamina D3 in organism sunt predispusi durerilor articulare.

Cum scapi de durerile articulare?

Pentru a reduce durerile articulare trebuie mentinuta o viata activa si o greutate normala. Suplimentele alimentare naturale precum curcumin, glucozamina, MSM si omega-3, vitamina D3 reduc durerile articulare si rigiditatea.

VITAMINA D3 2000 UI
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Citește mai mult
Sari la conținut