TOTAL DEFENSE® - Suplimente alimentare


Ce suplimente gasesti in gama Total Defense ?

Intrucat riscul de a intra in contact cu numerosi agenti infectiosi de-a lungul vietii este ridicat, organismul uman a dezvoltat mecanisme naturale de auto-protectie impotriva acestor potentiali inamici. Exista sit

Citeste mai mult»

uatii cand imunitatea nu face fata unei infectii, fie pentru ca agentii patogeni sunt mult prea puternici, fie pentru ca organismul nostru sufera de o serie de afectiuni care determina raspunsuri imune deficitare. Gama Total Defense® de la Cosmo Pharm® este special conceputa pentru a veni in ajutorul organismului nostru. Suplimente alimentare precum Vitamina C Imuno Complex, Quercetin 500mg, MegaBiotic®, Probiotic Complex si Curcumin + Piperine 95%, aflate sub egida Total Defense®, se adreseaza atat organismelor puternice care au nevoie doar de un boost natural de imunitate, cat si organismelor slabite, care au nevoie de protectie sporita.

Cu ce este diferita gama Total Defense ?

Gama Total Defense® se remarca prin produse cu ingrediente in concentratii ridicate, extracte standardizate din surse naturale, eficiente in oferirea unei bariere de protectie a organismului. Gama Total Defense® pune la dispozitie cea mai variata gama de probiotice intr-o singura capsula, cu cel mai mare numar de tulpini probiotice, „prieteni”naturali ai organismului nostru pregatiti atat sa lupte cu bacterii si virusuri si sa protejeze flora intestinala in tratamentele cu medicamente care pot afecta stomacul.

«ascunde

Gama Total Defense® se remarca prin produse cu ingrediente in concentratii ridicate, extracte standardizate din surse naturale, eficiente in oferirea unei bariere de protectie a organismului.

Gama Total Defense® se adreseaza atat organismelor puternice care au nevoie doar de un boost natural de imunitate, cat si organismelor slabite, care au nevoie de o protectie imunitara suplimentara.

Datorita ingredientelor naturale, suplimentele alimentare din gama Total Defense® sunt sigure pentru organismul uman, fara a declansa reactii adverse.

Load More