Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Livrăm în 24 de ore
Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Expediem în 24 de ore.

TOTAL DEFENSE®

Ce suplimente gasesti in gama Total Defense ?

Intrucat riscul de a intra in contact cu numerosi agenti infectiosi de-a lungul vietii este ridicat, organismul uman a dezvoltat mecanisme naturale de auto-protectie impotriva acestor potentiali inamici.
Exista situatii cand imunitatea nu face fata unei infectii, fie pentru ca agentii patogeni sunt mult prea puternici, fie pentru ca organismul nostru sufera de o serie de afectiuni care determina raspunsuri imune deficitare.
Gama Total Defense® de la Cosmo Pharm® este special conceputa pentru a veni in ajutorul organismului nostru. Suplimente alimentare precum Vitamina C Imuno Complex, Quercetin 500mg, MegaBiotic®, Probiotic Complex si Curcumin + Piperine 95%, aflate sub egida Total Defense®, se adreseaza atat organismelor puternice care au nevoie doar de un boost natural de imunitate, cat si organismelor slabite, care au nevoie de protectie sporita.

Cu ce este diferita gama Total Defense ?

Gama Total Defense® se remarca prin produse cu ingrediente in concentratii ridicate, extracte standardizate din surse naturale, eficiente in oferirea unei bariere de protectie a organismului.

Cui se adreseaza gama Total Defense?

Gama Total Defense® se adreseaza atat organismelor puternice care au nevoie doar de un boost natural de imunitate, cat si organismelor slabite, care au nevoie de o protectie imunitara suplimentara.

Exista reactii adverse ale suplimentelor din gama Total Defense?

Datorita ingredientelor naturale, suplimentele alimentare din gama Total Defense® sunt sigure pentru organismul uman, fara a declansa reactii adverse.

Afișez toate cele 4 rezultate

Filtre
Vitamina C 500 Imuno Complex – Scut Pentru Imunitate
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Citește mai mult
Sari la conținut