Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Livrăm în 24 de ore
Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Expediem în 24 de ore.

Hepatoprotectoare

Rolul suplimentelor hepatoprotectoare

Hepatotoxicitatea a devenit una dintre cele mai grave afectiuni hepatice la nivel mondial. Un hepatoprotector natural are capacitatea de a oferi protectia ficatului, de a detoxifia si regenera.

Silimarina este cel mai bun hepatoprotector natural, efectele sale benefice fiind atribuite activitatii antioxidante. Silimarina a fost utilizata pentru tratarea bolilor hepatice inca din secolul al XVI-lea. Constituentii sai principali sunt flavonoidele silibinina, silidianina, silichristina si izosilibinina.

Cui se adreseaza suplimentele hepatoprotectoare

Ficatul nostru reprezinta sistemul primar de filtrare al toxinelor din organism, fiind responsabil si cu metabolizarea nutrientilor si a medicamentelor. Prin urmare, este esential sa ne mentinem ficatul sanatos si sa limitam excesele culinare care il pot afecta.
Persoanele care sufera de afectiuni hepatice (necroza celulara hepatica; steatoza hepatica; ciroza hepatica; tumori hepatice/metastaze hepatice); icter obstructiv; sindrom Reye; traumatisme extinse ale muschilor scheletici; miozita si miocardita; infarct miocardic) au nevoie de un protector hepatic puternic.
Cum iti poti da seama daca suferi de o afectiune hepatica? Testele de sange ajuta la diagnosticarea bolilor hepatice, iar testele imagistice (ecografiile, CT-urile si RMN-urile) pot oferi informatii relevante despre eventualele leziuni hepatice.

Cand este nevoie sa iei hepatoprotectoare?

Suplimentele naturale cu rol hepatoprotector trebuiesc administrate la primele semne de toxicitate: mediu de lucru poluant, urmarea unui tratament cu medicamente care afecteaza ficatul, exces alimentar si de alcool, alcoolism, piele si ochi galbui (icter), dureri abdominale, umflaturi la nivelul picioarelor si gleznelor, urina inchisa la culoare, scaun de culoare pala, oboseala cronica, greata si varsaturi.

Care este cel mai bun hepatoprotector natural?

Utilizata pentru tratarea bolilor hepatice inca din secolul al XVI-lea, Silimarina este considerat cel mai bun hepatoprotector natural. Efectele sale benefice se datoreaza flavonoidelor silibinina, silidianina, silichristina si izosilibinina, compusi activi cu rol hepatoprotector, antioxidant, antiinflamator si anti-fibrotic.

Silimarina este obținută din semintele plantei medicinale Silybum marianum – un ciulin denumit Armurariu.

Silimarina fost folosită de-a lungul secolelor pentru a trata în principal bolile hepatice, deși a fost studiată și pentru efectele sale benefice în cardioprotecție, neuroprotecție, modulare imună și cancer, printre altele.

Studiile preclinice indică faptul că silimarina poate reduce stresul oxidativ și citotoxicitatea în consecință, protejând astfel celulele hepatice intacte sau celulele care nu au fost încă deteriorate ireversibil.

Silimarina actioneaza ca un captator de radicali liberi si moduleaza enzimele asociate cu dezvoltarea leziunilor celulare, fibroza si ciroza.

Aceste efecte hepatoprotectoare au fost observate în studiile clinice la pacienții cu boală hepatică grasă alcoolică sau nealcoolică, inclusiv la pacienții cu ciroză.

Silimarina 14000 mg, 30 tablete

Într-o analiză comună a studiilor efectuate la pacienții cu ciroză, tratamentul cu silimarină a fost asociat cu o reducere semnificativă a deceselor legate de ficat.

Mai mult, la pacienții cu diabet și ciroză alcoolică, silimarina a reușit să îmbunătățească și parametrii glicemici.

Pacienții cu leziuni hepatice induse de medicamente au fost, de asemenea, tratați cu succes cu silimarină.

Silimarina este un hepatoprotector natural si este în general foarte bine tolerată, cu o incidență scăzută a evenimentelor adverse și fără evenimente adverse grave sau decese legate de tratament raportate în studiile clinice.

Silimarina este cel mai bun protector hepatic de pe piata, iar pentru un beneficiu maxim, tratamentul cu silimarină trebuie inițiat cât mai devreme posibil la pacienții cu boală hepatică grasă și alte manifestări distincte ale bolii hepatice, cum ar fi insuficiența hepatică acută, când potențialul de regenerare al ficatului este încă ridicat și când stresul oxidativ este îndepărtat. cauza citotoxicității, poate obține cele mai bune rezultate.

Ce este un hepatoprotector?

Un supliment hepatoprotector are capacitatea de a preveni deteriorarea ficatului. Silimarina este cel mai utilizat supliment natural pentru tratamentul bolilor hepatice datorita activitatilor sale antioxidante, antiinflamatorii si anti-fibrotice. Alaturi de acesta, Anghinarea si L-Arginina au primit recunoastere medicala pentru beneficiile aduse detoxifierii, regenerarii si protectiei ficatului.

Afișez toate cele 10 rezultate

Filtre
SILIMARINA 14000 mg MILK THISTLE, Protector Hepatic
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Citește mai mult
Sari la conținut