Suplimente imunitate adulti - Vitamine pentru intarirea imunitatii


Ce este imunitatea

Imunitatea reprezinta capacitatea organismului de a se apăra de virusuri, bacterii si infectii. Imunitatea este de trei tipuri: imunitate înnăscută, un tip de protecție general, imunitate adaptiva (sau activă) care se dezvoltă de-a lungul

Citeste mai mult»

vieții noastre si imunitate pasivă, „împrumutată”, obtinuta cu ajutorul unor suplimente alimentare naturale, medicamente sau vaccinuri. O imunitate scazuta este cauzata de cure de slăbire drastice, fumat, alcool și nutriție deficitară.

Ce suplimente sunt recomandate pentru intarirea imunitatii adultilor

Pentru intarirea imunitatii sunt recomandate vitaminele C, D, E si suplimente alimentare naturale imunostimulatoare precum Echinacea, Astragalus, Cordyceps, Usturoi, Ginseng.

«ascunde

Imunitatea scade atunci cand suntem obositi, stresati, nu ne alimentam corespunzator, sau urmam cure de slabire drastice. La persoanele care sufera de o afectiune cronica, imunitatea slabita le poate agrava afectiunea de care sufera, putand chiar sa puna in pericol viata pacientilor.

Suplimentele pentru imunitate se administreaza odata cu schimbarile bruste de temperatura, in sezonul rece, atunci cand nivelul de stres este ridicat si alimentatia nu aduce un aport nutritional suficient organismului. De asemenea, este indicat sa crestem imunitatea dupa ce am tinut o dieta sau am trecut printr-o interventie chirurgicala.

Sistemul imunitar are un rol vital in a ne protejează organismul de virusuri, bacterii si germeni care ne pot pune sanatatea in pericol.

Load More