Regulamentul programului de fidelizare Cosmo Pharm

 

Prin programul FidelIO definit mai jos, Cosmo Pharm rasplateste clientii inregistrati in magazinul online www.cosmopharm.eu cu puncte de fidelitate. Punctele acumulate pot fi utilizate exclusiv la obtinerea de reduceri la achizitionarea de produse prin magazinul online www.cosmopharm.eu.

Programul FidelIO se aplica incepand cu data de 01 septembrie 2017.

Comenzile anterioare acestei date emise prin intermediul magazinului online www.cosmopharm.eu nu sunt incluse in acest program.

Clientii care sunt deja inregistrati in magazinul online www.cosmopharm.eu si au emis comenzi inainte de aceasta data vor primi puncte de fidelitate exclusiv pentru comenzile emise dupa data intrarii in vigoare a programului, daca lanseaza comenzile prin intermediul contului personal www.cosmopharm.eu.

Clientii care nu au fost inregistrati in magazinul online www.cosmopharm.eu si au emis comenzi inainte de aceasta data, vor primi puncte de fidelitate exclusiv pentru comenzile emise dupa data intrarii in vigoare a programului, daca la urmatoarele comenzi sunt inregistrati in magazinul online www.cosmopharm.eu si lanseaza comenzile prin intermediul contului personal www.cosmopharm.eu

Clientii care au conturi pe alte site-uri care vand produse Cosmo Pharm si lanseaza comenzi prin aceste site-uri, nu sunt inclusi in programul de loialitate.

 

  1.   1. Informatii generale FidelIO

20 de puncte de fidelitate sunt echivalentul a 1 RON in momentul folosirii punctelor la plata produselor in magazinul www.cosmopharm.eu .

Punctele de fidelitate obtinute nu pot fi preschimbate in bani.

Pentru fiecare comanda Cosmo Pharm achizitionata din magazinul online www.cosmopharm.eu, clientul va primi un numar de puncte de fidelitate in valoare de 5% din valoarea comenzii. Exceptie fac produsele semnalizate  pentru care nu se acorda puncte de fidelitate.

Punctele de fidelitate obtinute sunt valabile 180 de zile calendaristice.

Clientul poate verifica oricand situatia punctelor de fidelitate disponibile cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda accesand contul personal pe site-ul www.cosmopharm.eu, prin autentificare cu adresa de e-mail si parola.

 

  1.   2. Conditii pentru obtinerea punctelor FidelIO

Punctele de fidelitate se acorda doar clientilor care au creat un cont valid in magazinul online www.cosmopharm.eu si folosesc acest cont pentru lansarea comenzilor. La comenzile emise in magazinul online www.cosmopharm.eu, clientul va primi un numar de puncte in valoare de 5% din pretul final al comenzii inclusiv TVA.

 

Punctele de fidelitate aferente unei comenzi vor fi disponibile in contul clientului doar in momentul in care suma achitata pentru comanda intra in contul Cosmo Pharm astfel:

– Instant pentru comenzile platite online cu cardul.
– 5 zile lucratoare pentru comenzile online achitate ramburs.

 

Exemple de calcul pentru acordarea de puncte de fidelitate:

– Pentru o comanda in valoare de 100 Lei, clientul va primi 100 de puncte de fidelitate in cont, echivalentul a 5 lei.
– Pentru o comanda in valoare de 200 Lei clientul va primi 200  de puncte de fidelitate in cont, echivalentul a 10 lei.

 

  1.   3. Conditii pentru anularea punctelor de fidelitate obtinute

Punctele de fidelitate obtinute vor fi anulate prin urmatoarele actiuni:

– Daca punctele respective nu au fost cheltuite in totalitate pana la data expirarii, respectiv 180 zile calendaristice.
– La anularea, returnarea sau refuzarea unei comenzi pentru care punctele de fidelizare au fost deja acordate.

 

Compania Cosmo Pharm isi rezerva dreptul de a verifica modul de obtinere a punctelor de fidelitate si de anulare a punctelor care sunt obtinute prin proceduri care fraudeaza clauzele prezentului regulament. Anularea punctelor fraudulos obtinute se face fara notificarea clientului si motivarea anularii.

 

  1.   4. Conditii pentru plata produselor folosind punctele FidelIO acumulate

Punctele de fidelitate obtinute pot fi utilizate exclusiv in magazinul online www.cosmopharm.eu pentru achizitionarea de produse Cosmo Pharm. Punctele nu pot fi folosite pentru achitarea taxelor de livrare, in cazul in care acestea exista.

Pentru a putea folosi punctele de fidelitate este necesar ca in contul clientului sa existe puncte in valoare de minim 1 RON.

Punctele de fidelitate sunt purtatoare de TVA.

Clientul nu este obligat sa foloseasca toate punctele de fidelitate din contul personal pentru a obtine o reducere la comanda. Prin sistemul pus la dispozitie clientul are posibilitatea de a folosi exact numarul de puncte dorit. Punctele folosite se echivaleaza cu o suma intreaga, fara zecimale.

 

  1.   5. Alerte privind situatia punctelor FidelIO

In urma fiecarei tranzactii (comanda) care a implicat puncte de fidelitate, clientul va fi notificat automat prin email asupra situatiei punctelor de fidelitate rezultate din tranzactie, tipul tranzactiei, suma si data expirarii punctelor de fidelitate.

De asemenea clientul va fi notificat automat prin email in fiecare luna privind situatia punctelor din contul sau.

Notificarile prin email sunt activate automat la crearea unui cont in magazinul online.

Compania Cosmo Pharm nu isi asuma nicio responsabilitate cu privire la livrarea notificarilor in casuta de email a clientului. Clientul este de acord ca responsabilitatea verificarii situatiei punctelor de fidelitate ii apartine exclusiv si nu poate face compania Cosmo Pharm responsabila pentru notificarile transmise si nelivrate din motive indiferent de vointa companiei Cosmo Pharm: clientul are sistemul informatic virusat, clientul are casuta postala indisponibila, clientul sau sistemul clientului a catalogat mesajul ca spam sau orice alte situatie care impiedica receptia mesajelor email transmise de compania Cosmo Pharm.

 

  1.   6. Situatia punctelor FidelIO la zi

Clientul poate verifica oricand situatia punctelor de fidelitate disponibile, cat si numarul de puncte obtinute la fiecare comanda plasata accesand contul sau de client pe site-ul www.cosmopharm.eu.

Pentru informatii suplimentare despre programul FidelIO sau despre situatia punctelor de fidelitate va rugam sa ne contactati si prin telefon la 0 800 826 766 (apel gratuit in toate retelele), de Luni pana Vineri intre orele 8:00-16:00 ( zile lucratoare).

 

  1.   7. Litigii

Eventualele divergente aparute intre Cosmo Pharm si participantii la prezentul Program de fidelitate se vor rezolva pe cale amiabila.

 

  1.   8. Alte prevederi ale programului FidelIO

Compania Cosmo Pharm isi rezerva dreptul de a modifica prezentul program de fidelitate. Orice modificare survenita pe perioada desfasurarii programului va intra in vigoare dupa afisarea pe site-ul www.cosmopharm.eu.

In cazul in care compania Cosmo Pharm constata ca un participant nu a indeplinit si/sau nu a respectat conditiile stipulate in Regulamentul Programului de Fidelitate, isi rezerva dreptul de a suspenda oricand drepturile si beneficiile ce revin participantului, fara alte despagubiri sau plati.

Compania Cosmo Pharm poate suspenda sau opri programul de fidelitate fara o notificare prealabila.