Suplimente colesterol


Ce este colesterolul?

Colesterolul este un tip de grasime care se gaseste in sange. Acesta provine din doua surse: este produs de ficat sau este ingerat din alimente precum carnea rosie, pestele, ouale, untul, branza si laptele. Pe masura ce creste cantitate

Citeste mai mult»

a de colesterol din sange, creste si riscul ca organismul nostrum sa se imbolnaveasca. Colesterolul marit creste riscul unor boli cardiovasculare, cum ar fi bolile de inima si accidentul vascular cerebral. De aceea, este important sa ne testam pentru a tine sub valori normale colesterolul.

Ce suplimente sunt eficiente impotriva colesterolului marit?

Colesterolul mare poate fi redus cu ajutoul unor suplimente alimentare precum: omega 3, seminte de in, fibre si usturoi. Totodata, este esential de urmat un regim pentru a reduce colesterolul marit. Acesta implica mese bogate in acizi grasi omega 3 obtinuti din pesti grasi, fibre si seminte (in, ovaz etc). Fie ca este urmat un tratament sau un regim anticolesterol, valorile colesterolului trebuiesc urmarite constat.

Colesterol bun vs Colesterol rau?

Cele doua tipuri de colesterol sunt: colesterol rau sau LDL ​​colesterol si colesterol bun sau HDL colesterol. O valoare prea mare a LDL colesterol sau insuficienta a HDL colesterol, creste riscul ca acesta sa se acumuleze in peretii interiori ai arterelor care hranesc inima si creierul.

Care sunt valorile normale ale colesterolului?

Valori colesterol normal: Colesterol total/ colesterol normal – pana la 200 mg/dcl, HDL colesterolul/ colesterol normal – peste 60 mg/dcl, LDL colesterolul/ cholesterol normal - sub 100 mg/dcl

«ascunde

Suplimente colesterol, comanda acum suplimente pentru vedere la cele mai bune preturi, cu livrare rapida si comanda online. Suplimente pentru ochi Cosmopharm - partenerul tau de incredere in suplimente alimentare pentru o vedere agera.

Comanda suplimente ochi

Intra acum pe site si comanda suplimente premium pentru ochii tai, premium supplements for your eyes, deluxe brands supplements for eye sight

HDL colesterol lipoproteinele care au densitatea mare se numesc HDL colesterol, sau popular, colesterol bun. Acizii grasi Omega 3 contribuie la cresterea nivelului de HDL colesterol.

Lipoproteinele care au o densitate scazuta sunt cunoscute sub denumirea de colesterol rau – LDL. Alaturi de HDL, acesta alcatuieste colesterolul total. LDL este produs de organism in cantitati suficiente, dar o alimentatie dezechilibrata, bogata in grasimi trans, carne rosie, oua si lapte conduce la cresterea LDL cholesterol peste limitele normale.

Atunci cand rezultatele analizelor arata un colesterol marit, trebuie: redus fumatul, alcoolul, consumul excesiv de alimente bogate in grasimi si kilogramele in plus. Colesterolul mare poate sa fie redus cu ajutoul unor suplimente alimentare precum: omega 3, seminte de in, fibre si usturoi.

Load More