Antioxidanti


Ce rol au antioxidantii in organism

Antioxidantii sunt substante care pot preveni sau incetini deteriorarea celulelor cauzata de radicalii liberi, molecule instabile pe care organismul le produce ca reactie la presiunile mediului (fum, poluanti, radiatii) sau

Citeste mai mult»

toxine din cosmetice si alimente.

Tipuri de antioxidanti

Sursele de antioxidanti pot fi naturale sau artificiale. Antioxidantii se impart in antioxidanti primari, care elimina radicalii liberi si antioxidanti secundari, care intarzie efectul de oxidare.
Exemple de antioxidanti puternici naturali includ polifenolii (flavonoizi, acizi fenolici etc.), vitaminele C si E, ceai verde, aloe vera, quercetina, curcumin, qoenzima Q10, resveratrol, luteina si zeaxantina.
Antioxidanti naturali se pot obtine atat din alimente bogate in antioxidanti, cat si din suplimente naturale.

«ascunde

Suplimente antioxidanti, comanda acum suplimente antioxidanti la cele mai bune preturi, cu livrare rapida si comanda online. Suplimente antioxidanti Cosmopharm - partenerul tau de incredere in suplimente alimentare pentru si antioxidanti.

Comanda suplimente antioxidanti

Intra acum pe site si comanda suplimente antioxidanti premium pentru sanatatea ta, premium supplements antioxidants for your health, deluxe brands supplements for your organism

Organismul nostru foloseste antioxidanti pentru a echilibra radicalii liberi care afecteaza celulele. Antioxidantii pot proteja si chiar inversa unele dintre aceste daune.

Cele mai bune alimente bogate in antioxidanti, cu efecte detoxifiante sunt legumele, fructele, cerealele integrale, fasolea, nucile si semintele. Legumele si fructele contin enzime care ajuta la imbunatatirea digestiei si la detoxifierea organismului.

Antioxidantii sunt substante care protejeaza celulele impotriva radicalilor liberi. Radicalii liberi joaca un rol in bolile de inima, cancer si alte afectiuni. Radicalii liberi sunt molecule produse atunci cand corpul descompune surse incarcate cu toxine: alimente procesate, fum de tigara, poluanti chimici, cosmetice etc.

Load More