Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Livrăm în 24 de ore
Achită on-line prin card bancar și ai pe loc o reducere de 5%
Program: Luni-Vineri 08:00 - 16:30
Livrăm în U.E. și în U.K.
Expediem în 24 de ore.

TOTAL CLEANSE®

Ce suplimente gasesti in gama Total Cleanse®?

Toxinele pe care le asimilam fie din mediul inconjurator, fie din dieta alimentara (pesticide, ftalati, estrogeni), ne afecteaza sanatatea organismului si duc la imbatranire prematura.
Total Cleanse® este special conceputa pentru cei care sunt interesati sa urmeze un stil de viata orientat spre sanatate si care au nevoie de ajutor suplimentar in detoxifierea si reenergizarea organismului.
Suplimentele alimentare Hepanox Protect Detox®, Renox Renal Detox® si Parasites® sunt indispensabile pentru detoxifierea si curatarea organismului in fata toxinelor sau a infectiilor parazitare.
Produsele sunt eficiente ca adjuvante in tratamentul afectiunilor ficatului, rinichilor si ale stomacului.
Hepanox Protect Detox® este un hepatorpotector care regenereaza celulele hepatice ca urmare a unui stil de viata nesanatos sau in urma unor tratamente cu medicamente care pot afecta functia hepatica. Renox Renal Detox®, datorita celor 11 extracte standardizate, si-a dovedit eficienta in detoxifierea rinichilor. Parasites® este un supliment natural antiparazitar care ajuta la eliminarea sigura a parazitilor si viermilor intestinali.

Cu ce este diferita gama Total Cleanse ?

Gama Total Cleanse® se remarca prin suplimente alimentare cu puternice proprietati antioxidante, detoxifiante si antiinflamatoare. Hepanox Protect Detox®, Renox Renal Detox® si Parasites® sunt concepute din ingrediente naturale, extracte standardizate, in concentratii ridicate, cu absorbtie rapida in organism.

Cui se adreseaza gama Total Cleanse®?

Gama Total Cleanse® este special conceputa pentru cei care sunt interesati sa urmeze un stil de viata orientat spre sanatate si care au nevoie de ajutor suplimentar pentru detoxifierea si reenergizarea organismului.
Suplimentele alimentare Hepanox Protect Detox®, Renox Renal Detox® si Parasites® sunt eficiente ca adjuvante in tratamentul afectiunilor ficatului, rinichilor si ale stomacului.

Exista reactii adverse ale suplimentelor din gama Total Cleanse®?

Suplimentele alimentare din Gama Total Cleanse® sunt formulate din ingrediente naturale, in concentratii optime si cu absorbtie rapida in organism, fara efecte adverse asupra organismului.

Afișez toate cele 11 rezultate

Filtre
Parasites Forte Total Cleanse® – Pentru Paraziti Intestinali si Viermi
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența. Prin utilizarea acestui site sunteți de acord cu Politica de confidențialitate.
Citește mai mult
Sari la conținut